Silje Opseth

Silje Opseth kommer til Kiwanis Club Ringerike!

Kiwanis Club Ringerike har invitert det lokale skihoppertalentet Silje Opseth til sitt møte 6. mai. Etter en relativt vellykket sesong med stadig fremgang kommer hun til oss for å fortelle om hvorledes livet arter seg for en som er engasjert i internasjonal toppidrett. Hun er jo stort sett på reise i flere måneder av gangen, og det må da etter hvert bli ganske slitsomt. Videre må det da føles et prestasjonspress hver eneste gang hun er klar til å sette utfor. Vi er spent på hva Silje har å fortelle oss.

Kiwanis Club Ringerike arrangerer denne gangen et åpent møte, alle er hjertelig velkomne. Møtet er på Røde Kors huset i Soknedalsveien 25, og vi starter kl. 18:30. Inngangen er på baksiden av huset (opp bakken).