Vil du bli medlem ?

Er  du opptatt av å gjøre noe for andre som trenger støtte i lokalsamfunnet eller ute i verden? Da kan et medlemskap hos oss være det du trenger. Sammen med oss blir både du og vi sterkere og kan gjøre mere!

Er dette interesant ? Du kan kontakte oss på; Kiwanis Club Ringerike; les evt. om oss her på nettet og ta kontakt om du finner at dette kan være noe!
Når vi blir bedre kjent finner vi fort ut om vi passer sammen. Vi driver med mange humanitære aktiviteter og prosjekter.

Vi er særlig opptatt av å hjelpe barn og handykappede som ikke har det så godt og som trenger hjelp. Er du opptatt av slike forhold så passer du inn  i vårt miljø. Ta kontakt med et av våre medlemmer eller kontakt oss på  ringerike@kiwanis.no

Vi trenger alltid  nye medlemmer. Vår klubb har i dag 24 medlemmer i alle aldre. Mange av oss har levd en god stund og vi har hele tiden behov for å få med oss nye, friske krefter som kan gi klubben nytt liv. Vi er imidlertid en svært aktiv gjeng og har tatt på oss oppgaver i støtte til det lokale samfunnet, i hele landet og også globalt  – i samarbeid med våre venner i alle Kiwaniklubbene over hele verden.
Det humanitære arbeidet og våre prosjekter har første prioritet, men for de som har behov for gode venner og et godt nettverk så satser vi også mye på det sosiale miljøet.

Her er noen lenker du kan benytte for å komme i kontakt: Kontakt oss på Ringerike direkte gjennom Kontaktlenken nederst på siden, eller du kan også sende navn og telefonnummer til: webmaster@kiwanis.no  –  eller sekretar@kiwanis.no

Velkommen til oss !